Share
Kijk mee met de boswachter | Natuuragenda | #MijnNatuurBlijft | Kerstcadeau voor Beschermers
Logo Zuid-Hollands Landschap
We gaan de natuur in!
 
We blikken terug én vooruit
Met een goed gevoel kijken we terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin we hard gewerkt hebben om de Zuid-Hollandse natuur te beschermen. In drie filmpjes nemen we u mee langs een aantal mooie projecten, die we dankzij uw bijdrage en die van vrijwilligers, sponsoren en pachters konden realiseren.

Blik samen met onze boswachters terug op de hoogtepunten van 2019. En we vertellen u graag welke plannen we hebben voor volgend jaar.
Terugblikken met de boswachter
Enthousiast geworden?
Geef de natuur een mooi kerstcadeau met
een vrijwillige bijdrage.

 
MijnNatuurBlijft
Kom in actie voor de natuur
Natuur is van levensbelang voor dieren, planten en voor onszelf. Natuur zorgt voor een gezonde leefomgeving en voor ons voedsel. Bovendien kunnen we er samen van genieten. Het kabinet overweegt nu om beschermde natuurgebieden op te geven. Echter, het opgeven van beschermde natuurgebieden is nooit een optie!

Tienduizenden mensen zijn daarom in actie gekomen door een foto van hun favoriete natuur te delen met #MijnNatuurBlijftLaat u ook van u horen?
Buitenleven Vakanties
Heerlijk op vakantie in eigen land
Ontdek hoe u dichtbij huis toch ver weg kunt zijn. Waar u verblijft in een voormalige boswachterswoning, een historisch landhuis of een oud ambachtshuis.

Boek nu bij Buitenleven Vakanties een verblijf met aankomst tot 31 januari 2020 en ontvang € 150,- korting, met aankomst tot 28 februari € 125,- korting, en aankomst tot 31 maart € 100,-. Gebruik bij uw boeking actiecode: Kerst20

Voor de actievoorwaarden kijkt u verder op onze site.
Natuuragenda
Excursies en activiteiten
December
  Za 28: Vaar mee naar Sophiapolder
Tip voor (groot)ouders & (klein)kinderen
Deze kerstvakantie hoeft u niet naar het hoge noorden om rendieren te zien. We hebben namelijk rond Bezoekerscentrum Tenellaplas een echte rendierenspeurtocht uitgezet. Leuk voor kinderen van 4-12 jaar!

En zoekt u nog een bijzonder natuurboek? Kom dan binnen snuffelen tussen tweedehands boeken en geef uzelf of een ander een mooi kerstcadeau!
Vacature
Management Assistent gezocht!
Ben jij een ervaren ondersteuner met pit die onze organisatie komt assisteren zodat wij goed voor de natuur in het Zuid-Hollandse landschap kunnen zorgen?

Samen met twee collega’s van het secretariaat ben jij de ‘olie’ in onze organisatie die alles soepel laat verlopen. Weet je daarnaast ook van aanpakken, ben je flexibel en klantvriendelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Het betreft een parttime functie voor 32 uur per week. Reageer uiterlijk 31 december.
 
Logo Zuid-Hollands Landschap
In Zuid-Holland is slechts 6% beschermde natuur. Daarom doen wij er alles aan om dieren en planten te beschermen, zodat u ervan kunt blijven genieten.
Contact opnemen?

Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Netherlands
(010) 272 22 22

Wat vindt u van deze nieuwsbrief?

   
         

Klik op 1 - 5 sterren
Aanmelden     -     Beheren     -     Uitschrijven     -     Mail ons

Email Marketing by ActiveCampaign