Share
Gezonde bossen | Jaarlijkse Natuurwerkdag | Leuke activiteiten | Prachtige boswandelingen
Logo Zuid-Hollands Landschap
Bomenactie

Bomen zijn van levensbelang
Dit jaar voeren we actie voor het beschermen van bomen en bossen in onze gebieden. Een cruciaal thema in de strijd tegen klimaatverandering en verlies aan biodiversiteit.
De komende maanden gaan onze boswachters aan de slag om nieuwe bomen aan te planten en groot onderhoud uit te voeren. Zo herstellen we twee lanen bij Rhijngeest, maken we het Achterbos weer veilig en planten we inheemse soorten aan bij de Diefdijk. U leest er alles over op onze site.
Aan de slag
Helpt u onze bossen gezond en vitaal te houden?
Voor de financiering van ons werk zijn we grotendeels afhankelijk van giften. Als u het Zuid-Hollands Landschap steunt, zorgen wij ervoor dat onze mooie bossen niet verdwijnen en u ervan kunt blijven genieten. Of u nu 10, 50 of 100 euro geeft, iedere donatie valt in goede aarde!
Wie eerder dit jaar al gedoneerd heeft aan de bomen, zijn we heel dankbaar!
 
Natuurwerkdag 2019
De Natuurwerkdag komt eraan!
Lekker buiten aan de slag, dat kan op zaterdag 2 november op de jaarlijkse Natuurwerkdag. Het is leuk, gezond en gezellig om de handen uit de mouwen te steken tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen. Kom zagen, snoeien en meer.

U kunt bij het Zuid-Hollands Landschap terecht op vijf verschillende locaties, namelijk: Klein Profijt, Paddenpad, Polders Poelgeest, de Spijkerboorse Kade en Stolwijkse Boezem. Helpt u mee?

Vacature
Twee nieuwe collega's gezocht!
Regiohoofd Eilanden
Bent u een enthousiaste leider die samen met het regioteam zorgt voor het natuurbeheer in de regio Eilanden? Reageer dan op deze mooie vacature!

Projectleider - Planfase t/m realisatie
Heeft u ruime ervaring met het trekken van projecten in het veld, van natuur tot opstallen en van planvorming tot uitvoering? Dan is deze baan misschien wat voor u!
Week van het Landschap
De Week van het Landschap
De provinciale Landschappen laten graag zien hoe mooi en divers de natuur is. Daarom wordt van 12 t/m 27 oktober de Week van het Landschap gevierd. Doe ook mee en beleef de natuur dichtbij!

Oktober
12 t/m 27: Kaboutertocht Tenellaplas
  Zo 20: Struinen door de herfst
  Za 26: Nachtleven Hooge Boezem
  Za 26: Buiten koken op houtvuur
  Zo 27: Struinen door de herfst
Bosroutes
Vijf prachtige boswandelingen
Bontgekleurde bladeren, fraaie paddenstoelen en sierlijke dauwdruppels... Voor een mooie herfstwandeling gaat u natuurlijk het bos in. Om u op weg te helpen hebben onze boswachters hun favoriete routes geselecteerd.

De wandelingen variëren van 2,5 tot 12 kilometer, dus voor ieder wat wils. Vraag ze gratis aan voor een avontuurlijke tocht bij het Zuid-Hollands Landschap!

 
Logo Zuid-Hollands Landschap
In Zuid-Holland is slechts 6% beschermde natuur. Daarom doen wij er alles aan om dieren en planten te beschermen, zodat u ervan kunt blijven genieten.
Contact opnemen?

Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Netherlands
(010) 272 22 22

Wat vindt u van deze nieuwsbrief?

   
         

Klik op 1 - 5 sterren
Aanmelden     -     Beheren     -     Uitschrijven     -     Mail ons

Email Marketing by ActiveCampaign