Share
Preview
Download 5 winterwandelingen | Vergroen je werkplek | Doe mee met de tuinvogeltelling
 β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ
Logo ZHL
Gratis proefnummer
Ga je graag op pad in Zuid-Holland? En ben je dol op de natuur? Dan is dit blad wat voor jou!
In deze uitgave gaan we samen met boswachter Mirjam op zoek naar bevers, duiken we onze kleinste gebieden in - met verrassend hoge natuurwaarden - en geeft boswachter Sietse handige tips om grutto’s te spotten bij hem in de Krimpenerwaard. Dit en meer lees je in ons nieuwe blad!
Grutto
Alleen bedoeld ter kennismaking. Op = op.
Winterwandelen
Verrassende winterwandelingen
Onze boswachters hebben vijf prachtige winterwandelingen voor je uitgestippeld. De routes zijn compleet uitgewerkt met interessante weetjes, GPX en routelijn in Google Maps. En heb je trek gekregen in iets warms? Met onze horeca-tips haal je zo een 'koffie to go'! β˜•
Groen werkt beter
Vergroen je werkplek
Werk je op een bedrijventerrein in Zuid-Holland, en vind je dat het wel wat groener mag? Vraag nu jouw provinciale subsidie aan, tot wel € 5.000.
Plant fruitbomen of leg een moestuintje aan, leer hoe je de planten onderhoudt of ontdek hoe je natuurinclusief kunt werken. Goed voor werknemers en goed voor de natuur!
Tuinvogeltelling
Vrijdag 28 t/m zondag 30 januari Nationale Tuinvogeltelling
Zet de voedertafel klaar, hang de vetbollen op (zonder netje!) en tel komend weekend de vogels in de tuin of op het balkon. Door een half uurtje vogels te tellen help je mee aan het grootste burgeronderzoek van ons land.
Natuur challenge
Natuur challenge geslaagd
Afgelopen december zetten we een eindsprint in om 500 extra Beschermers (donateurs) te verwelkomen. Nu kunnen we de eindstand bekend maken: 507 nieuwe Beschermers erbij. Fantastisch!
Wil jij dit voorbeeld volgen en ook impact maken als Beschermer? Sluit je dan aan bij het Zuid-Hollands Landschap voor een groenere en gezondere omgeving.
Β 
Steun een project
In Zuid-Holland is slechts 8% beschermde natuur. Daarom doen wij er alles aan om dieren en planten te beschermen, zodat jij ervan kunt blijven genieten.
Contact opnemen?

Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Nederland
(010) 272 22 22
Wat vind je van deze nieuwsbrief?

β˜…Β  Β 
β˜…Β  Β β˜…Β  Β β˜…Β  Β β˜…

selecteer 1 - 5 sterren

Email Marketing door ActiveCampaign