Share
Preview
Vijf prachtige wandelroutes | Grote grazers | De mooiste boom is bekend | Gratis achtergrondjes
 β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ
Logo ZHL
Vijf prachtige lenterondjes
Hoera, het is weer bijna zover
Het evenement dat ieder jaar doorgaat: de lente!
Er breekt een heerlijke periode aan om naar buiten te gaan, dus trek de wandelschoenen maar aan. Daarom hebben we voor u vijf lenterondjes uitgestippeld, vol natuurweetjes en praktische informatie.

De GPX-bestanden krijgt u er gratis bij, zodat de route volgen een (paas)eitje wordt! 🐣

De lente
De lente
Houd wel rekening met het broedseizoen en de coronaregels.
Filmpje: grote grazers
Op bezoek bij de grote grazers
Die galloways en pony's in de duinen, wat doen die daar? Boswachter LoekΒ  neemt u mee naar de Duinen van Oostvoorne en praat u helemaal bij over de dieren waar hij voor zorgt.
Afscheid Eiland van Brienenoord
Afscheid Eiland van Brienenoord
Na bijna 20 jaar natuurbeheer op het Eiland van Brienenoord gaat het Zuid-Hollands Landschap helaas afscheid nemen van het eiland. De gemeente Rotterdam neemt het stokje over en richt het gebied in als stadspark.
Mooiste boom van Zuid-Holland
En de allermooiste is...
Samen met u gingen we op zoek naar de mooiste boom van onze provincie. Uit meer dan 200 nominaties kwam deze beauty als winnaar uit de bus. Deze knoeperd is in Leiden te bewonderen.
Prachtige achtergrondjes
Prachtige achtergrondjes
Fleur uw video-gesprekken op met een achtergrondje van de Zuid-Hollandse natuur. Op onze site kunt u kiezen uit 12 verschillende foto's. Wedden dat uw vrienden, familieleden en collega's er ook heel blij van worden!
Β 
Logo Zuid-Hollands Landschap
In Zuid-Holland is slechts 6% beschermde natuur. Daarom doen wij er alles aan om dieren en planten te beschermen, zodat u ervan kunt blijven genieten.
Contact opnemen?

Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Nederland
(010) 272 22 22

Wat vindt u van deze nieuwsbrief?

β˜…Β  Β 
β˜…Β  Β β˜…Β  Β β˜…Β  Β β˜…

Klik op 1 - 5 sterren

Email Marketing door ActiveCampaign