Share
Eendagsvakanties in Zuid-Holland | Markt vol natuurproducten | Veel voordeel voor Beschermers
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Fietsen in de natuur

Zomer in Zuid-Holland

Wisselvallig weer? Dat hoeft de pret niet te drukken. Onze tips bieden je volop inspiratie om op pad te gaan of juist om binnen te genieten. Ga bijvoorbeeld op eendagsvakantie met je (klein-)kinderen, bezoek het Kunstmuseum in Den Haag om het werk van Escher te bezichtigen of pak er een goed boek bij over de natuur. Je vindt alle tips hieronder! 👇

Eendagsvakanties

Eendagsvakanties

Voor de hele familie

Onze boswachters kennen de mooiste plekken van Zuid-Holland. Daarom hebben we de leukste tips gebundeld van boswachters Mirjam, Melanie en Rolf. Ga samen op avontuur in de Duinen van Oostvoorne, Landgoed Nieuw Leeuwenhorst en het gebied langs de Vlist. Je beleeft een compleet dagje uit in de natuur. Ideaal voor voor de vakantie!

Leuk, die wil ik ontvangen ►
Verandamarkt

Markt vol natuurproducten

Zaterdag 19 augustus

Kom je naar de gezellige Verandamarkt bij ons bezoekerscentrum in Rockanje? Er is van alles te koop: plantjes voor in de tuin, verse producten uit de moestuin, honing uit de buurt, jam en nog veel meer.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen. Ze kunnen tekenen, stenen en schelpen beschilderen of uilenballen pluizen. 

Meer informatie ►

Speciaal voor Beschermers

Gratis lezing M.C. Escher

Gratis lezing M.C. Escher

Zondag 20 augustus

Van optische illusie tot natuurgetrouw landschap: het werk van M.C. Escher bevat het allemaal. Deze zomer is zijn werk te bezichtigen in het Kunstmuseum Den Haag. Een ideaal uitje voor een regenachtige dag.

Beschermers krijgen op vertoon van hun pas gratis toegang tot de lezing op zondag 20 augustus! 

Boek een gratis ticket ►

Als je ook de bijbehorende tentoonstelling wilt bezoeken, dan heb je een geldig toegangsbewijs nodig.

Speciaal voor Beschermers

Boekentip: De wereld in het klein

De wereld in het klein

Boekentip

Op vakantie in eigen land? Dan hebben we een leuke tip voor je! De wereld in het klein gaat over het kleine stukje Holland waar Caroline Waltman en haar dochter Gloria zich mee verbonden voelen. Met deze hartverwarmende verzameling aan verhalen, tekeningen, foto’s, anekdotes en recepten laten moeder en dochter ons ervaren dat er dicht bij huis enorm veel valt te ontdekken.

Beschermers kunnen dit boek met korting bestellen via onze site.

Meer info en bestellen ►

Speciaal voor Beschermers

Fruitplukdag

Fruitplukdag

Zaterdag 23 september

Nog ruim een maand en dan is het tijd om te oogsten! Kom je appels en peren plukken in onze hoogstamboomgaard bij het Schoonrewoerdse Wiel? Je kunt er thuis heerlijke gerechten mee bereiden, zoals appeltaart, stoofpeertjes en compote. Neem kratten mee om het fruit in te vervoeren en eventueel handschoenen.

Als Beschermer betaal je maar een tientje voor 15 kilo onbespoten fruit!

Meer info en aanmelden ►
Beschermerspas

Nog geen Beschermer?

Sluit je dan aan bij het Zuid-Hollands Landschap en geniet van mooie voordelen. Als dank voor je steun aan de natuur krijg je een eigen Beschermerspas. Hiermee kun je deelnemen aan exclusieve acties en krijg je korting op onze excursies en activiteiten. Meld je nu aan en profiteer!

Word Beschermer ►
Voorwaardelijke inhoud
Will show ifBeschermerTag bestaat niet

Wat vind je van deze nieuwsbrief?

🙂   🙁

Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Nederland

(010) 272 22 22

zuidhollandslandschap.nl

Als deze e-mail niet goed leesbaar is bekijk hem dan in de browser. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Meld je hier aan.

Uitschrijven


Email Marketing door ActiveCampaign