Share
Preview
Land te koop! Met 72 hectare erbij kunnen we onze gebieden flink uitbreiden. Help je mee? πŸ’š
 β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ
Logo ZHL
Unieke kans op meer natuur
Dit komt niet vaak voor!
We krijgen de kans om een aantal natuurgebieden met elkaar te verbinden. Dat doen we door het tussenliggende land te kopen van bijvoorbeeld boeren die met hun bedrijf stoppen. Dat land geven we vervolgens terug aan de natuur, zodat planten weer gaan bloeien en vogels uitbundig zingen.
Bij vijf gebieden van het Zuid-Hollands Landschap willen we grond aankopen. Voor iedere 30 euro kunnen we 30mΒ² extra natuur realiseren. Laten we niet afwachten tot een projectontwikkelaar ons voor is en deze kans nu samen pakken. Help je mee gebieden aan elkaar te k(n)open?
Β 
Natuurgebieden aan elkaar knopen
Mocht je al gedoneerd hebben, dan zijn we daar heel blij mee. Jouw gift en deze mail hebben elkaar dan per ongeluk gekruist.
Β 
Neem een kijkje in de polder met boswachter Vivian
Filmpje met boswachter Vivian
Veelgestelde vragen
Β 
Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Nederland
(010) 272 22 22
zuidhollandslandschap.nl

Email Marketing door ActiveCampaign