Share
Preview
Vrolijke lentebeelden | Unieke bloemen van papier | Bijen tellen | Bomenactie groot succes
 β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ
Logo ZHL
Vijf prachtige lenterondjes
Deze lente is het dubbel genieten
Onze boswachters hebben namelijk een tweede routepakket samengesteld voor nog meer wandelplezier.
Β 
Β 
Struin bijvoorbeeld langs de oevers van de Oude Maas, dwaal door de duinen bij Meijendel of geniet van trekvogels in de Zouweboezem, zoals zwarte sterns en purperreigers.
5 top routes
Onderweg leer je van alles over de natuur en zie je met één klik op je telefoon of je nog goed loopt. Ideaal voor iedere wandelaar!
β–  Eerste pakket met wandelroutes gemist? Je kunt ze hier aanvragen.
β–  Houd wel rekening met het broedseizoen en de coronaregels.
Β 
Vrolijke lentefilmpjes
Vrolijke lentefilmpjes
Vorig jaar kregen we erg leuke reacties op onze vrolijke lentefilmpjes. Daarom brengen we ze graag nog een keertje onder de aandacht. Geniet van de ontwakende natuur. Veel kijkplezier!
Nationale Bijentelling: 17 & 18 april
Bijentelling: 17 & 18 april
Komend weekend is de 4e Nationale Bijentelling. Vorig jaar deed een recordaantal van ruim 10.000 mensen mee. Het is belangrijk dat veel mensen meetellen om zoveel mogelijk informatie over de wilde bij te kunnen verzamelen.
Unieke bloemen van papier
Unieke bloemen van papier
Ons bezoekerscentrum in Rockanje wordt momenteel verbouwd. Er komt o.a. een nieuwe tentoonstelling met een speciale plek voor de prachtige papieren bloemen van Stine Berg Evensen.
Prachtige achtergrondjes
Bomenactie was een succes

Een tijdje terug vroegen we u om mee te doen aan onze Bomenactie en daar werd enthousiast op gereageerd. We ontvingen 140.000 euro aan donaties. Een prachtig resultaat, waar we alle donateurs hartelijk voor bedanken!

Β 
Logo Zuid-Hollands Landschap
In Zuid-Holland is slechts 6% beschermde natuur. Daarom doen wij er alles aan om dieren en planten te beschermen, zodat je ervan kunt blijven genieten.
Contact opnemen?

Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Nederland
(010) 272 22 22

Wat vind je van deze nieuwsbrief?

β˜…Β  Β 
β˜…Β  Β β˜…Β  Β β˜…Β  Β β˜…

Klik op 1 - 5 sterren

Email Marketing door ActiveCampaign