Share
Preview
Lekker lezen met een gratis magazine | 'Wensboom' overhandigd | Nieuw in beheer
 β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ
Logo ZHL
Gratis proefnummer
HΓ©t blad voor
natuurliefhebbers
Vind je het leuk om in Zuid-Holland op pad te gaan? En ben je dol op de natuur? Dan is dit wat voor jou!
In deze uitgave gaan we peren plukken in een historische boomgaard, verdiepen ons in bunkers en forten met rentmeester Marianne en maken een prachtige wandeling rond Landgoed Ockenburgh. Dit en meer in ons nieuwe blad!
Alleen bedoeld ter kennismaking. Op = op.
Steunbetuigingen
Veel steun voor onze actie 📣
Onze oproep voor meer natuur in Zuid-Holland kreeg veel bijval. In een paar weken ontvingen we meer dan 20.000 steunbetuigingen. Deze hebben we in de vorm van een β€˜wensboom’ overhandigd aan de provincie.
Teken de petitie
Nieuw in beheer: het Vafamil-terrein in Hoek van Holland
Goed nieuws! De voormalige camping van Defensie, het zogeheten Vafamil-terrein, is door de gemeente Rotterdam aan onze stichting overgedragen. Het gedeeltelijk verharde terrein vormen we om tot droog duingrasland, met bos en vochtige valleien. Een mooie impuls voor de natuur!
Avondexcursie
Woe 22 dec: Avondexcursie
Sint Silvester: wie was deze man en wat heeft oudejaarsdag met hem te maken? De Duinen van Oostvoorne vormen een prachtig decor voor verhalen over een geheimzinnige man. Ontdek tegelijk hoe mooi de natuur is na zonsondergang.
Waarnemingen
Gespot in Zuid-Holland
In de natuur is altijd wat te beleven. Dat zie je wel aan deze bijzondere waarnemingen! Wil je niets missen, volg onze boswachters dan op Facebook, Twitter en Instagram.

Daar houden we je ook op de hoogte van de mysterieuze 'grote katachtige' die in het Westland is gesignaleerd. 😺
Β 
Steun een project
In Zuid-Holland is slechts 6% beschermde natuur. Daarom doen wij er alles aan om dieren en planten te beschermen, zodat u ervan kunt blijven genieten.
Contact opnemen?

Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Nederland
(010) 272 22 22
Wat vind je van deze nieuwsbrief?

β˜…Β  Β 
β˜…Β  Β β˜…Β  Β β˜…Β  Β β˜…

selecteer 1 - 5 sterren

Email Marketing door ActiveCampaign