Share
Preview
Vijf verse Lenterondjes | Kuikentjes Quiz | Excursies | Gang naar de rechter | Tussenstand grutto actie
 β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ
Logo ZHL
Lenterondjes
Vijf gevarieerde wandelingen
In de lente zingen vogels op hun mooist, kleuren de bomen frisgroen en overal schieten er bloemen uit de grond. Een heerlijke tijd om de natuur te verkennen!
Om je op weg te helpen, hebben we vijf lenterondjes uitgestippeld en volledig gecontroleerd. Wandel bijvoorbeeld door de bloeiende Bollenstreek, hoor rietvogels zingen in de Zouweboezem of waai eens uit langs het Grevelingenmeer.
5 top routes
Download de routes nu en maak er een prachtige dag van!
Vol natuurfoto's, leuke weetjes, GPX-bestand en route in Google Maps. Completer kan haast niet!
Β 
Een meesje, maar welke?
Speciaal voor de Paasdagen
De Kuikentjes Quiz 🐣
Vraag: Herken je deze (jonge) vogel?

Test je natuurkennis in 10 donzige vogelvragen en daag je familie & vrienden uit. Eitje toch? ;-)
Na afloop krijg je de juiste antwoorden.
Maasvlakte II
Juridische stap voor natuurbehoud
Het is 14 jaar geleden dat de Tweede Maasvlakte werd aangelegd, maar de wettelijk verplichte natuurcompensatie is nog steeds niet gerealiseerd.
Daarom stappen we naar de rechter, samen met zes andere natuur- en milieuorganisaties. We eisen dat het geplande zeereservaat er alsnog komt. Afspraak is afspraak!
Tuinvogeltelling
Ga je mee op excursie?
April
Dit voorjaar is er veel te beleven. Kijk op onze site voor het complete aanbod. 🤠
Natuur challenge
Update: Geef om de grutto
Onze actie om grutto's en andere weidevogels te beschermen heeft tot nu toe 12.000 euro opgeleverd. Iedereen die gedoneerd heeft, heel erg bedankt!
We willen meer kruidenrijk grasland creΓ«ren vol insecten - dΓ© voedselbron voor kuikens. Met elke maatregel die we kunnen nemen, krijgen deze bedreigde vogels betere overlevingskansen.
Steun een project
In Zuid-Holland is slechts 8% beschermde natuur. Daarom doen wij er alles aan om dieren en planten te beschermen, zodat jij ervan kunt blijven genieten.
Contact opnemen?

Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Nederland
(010) 272 22 22
zuidhollandslandschap.nl
Wat vind je van deze nieuwsbrief?

β˜…Β  Β 
β˜…Β  Β β˜…Β  Β β˜…Β  Β β˜…

selecteer 1 - 5 sterren

Email Marketing door ActiveCampaign