Share
Voorvertoning
Uitzending Vroege Vogels | Bezoek de Bunkerdag | Volop excursies | Grutto-actie
 β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ
Uitzending Krimpenerwaard

Afgelopen week stond Vroege Vogels TV in het teken van de Krimpenerwaard. De uitzending werd grotendeels opgenomen bij het Zuid-Holland Landschap. Onze boswachters gingen met de presentators op stap en lieten hen de mooiste plekjes zien.

Je kunt de hele uitzending terugkijken via NPO Start. Ga er eens lekker voor zitten en geniet van oerlandschappen, eeuwenoude eendenkooien, zeldzame planten en exotische ringslangen!

Β 
Bunkerdag
Zaterdag 28 mei | 10.00 - 17.00 uur
Bezoek de Bunkerdag bij Vinetaduin

Langs de kust zijn veel sporen te vinden van de Tweede Wereldoorlog. De bunkers, gebouwd als onderdeel van de Atlantikwall, springen het meest in het oog. Normaal zijn deze fascinerende kolossen gesloten voor publiek, maar deze speciale dag zijn ze geopend in heel het land. Een unieke kans om onder de grond te duiken en te leren over ons verleden!

Een ticket (polsbandje) voor de Bunkerdag kost:
Volwassen (13+): €7,50
Kinderen (4-12 jaar): €4,-
Kinderen (0-3 jaar): Gratis

Geldig bij alle opengestelde bunkers

Β 
Natuuragenda mei
Er zijn volop leuke en leerzame excursies. Ga je mee?

Natuuragenda mei

Ook in juni en juli is er veel te beleven. Klik door voor het complete aanbod.

We hebben de website en het bestellen van tickets aanzienlijk verbeterd, dus het ziet er misschien anders uit dan je gewend bent.

Β 
Grutto-actie
Actie voor de grutto levert 13.000 euro op

Daar zijn we alle donateurs heel dankbaar voor! Met dit geld kunnen we extra maaien op grasland waar nog geen weidevogels zitten. Dit verschralen doen we bijvoorbeeld in polder Middelblok en Veerstalblok. Zo krijgen pinksterbloem, veldzuring en grote ratelaar weer ruimte om te bloeien. Die kruiden trekken insecten aan waar gruttokuikens van smullen!

Β 
FIETSEN DOOR DE VIJFHEERENLANDEN
FIETSEN DOOR DE VIJFHEERENLANDEN
FIETSEN DOOR DE VIJFHEERENLANDEN
FIETSEN DOOR DE VIJFHEERENLANDEN

FIETSEN 45 km

Deze route voert langs uitgestrekte weilanden vol weidevogels. Je passeert oude griendpercelen en bloeiende fruitbomen. Puur genieten in een oer-Hollandse decor!

Β 

Michiel Houtzagers
Twitter

Vanochtend goede sessie met @zuid_holland @berendpotjer @MeindertStolk

over actieplan Boerenlandvogels en hoe we daar samen nog meer resultaat kunnen behalen: geeft mij weer energie en vertrouwen.

Twitter
Β 
Β 
Ook Beschermer worden?
Help mee om natuurgebieden te behouden in Zuid-Holland en planten en dieren te beschermen tegen de oprukkende stad.

Β 
Β 
Β 
Β 

Wat vind je van deze nieuwsbrief?

🙂Β  Β 🙁
Β 
Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Nederland
(010) 272 22 22
Facebook
Β 
Twitter
Β 
Linkedin
Β 
Youtube
Β 
Instagram
Logo Zuid-Hollands Landschap

Als deze e-mail niet goed leesbaar is bekijk hem dan in de browser. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Meld je hier aan.


Email Marketing door ActiveCampaign