Share
Voorvertoning
Speel de zomerquiz | Levend Landschap | Leidse Hooidagen | Landgoedtuin in ere hersteld
 β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ
Zomer Quiz
Fifty-fifty! Gokken of simpel inkoppen?

Voor veel mensen is het nu zomervakantie, dus we hebben een quiz bedacht vol exotische vragen. Wordt het voor jou vooral gokken of simpel inkoppen? Test je kennis in 10 natuurvragen!

Na afloop krijg je de juiste antwoorden met uitleg. Hoe leuk is dat? 😎

Β 
Fietsroute Levend Landschap
Nieuw! Fietsroute Levend Landschap - 33 km 🚲

Als je deze zomer lekker wil uitwaaien en van bijzondere creaties houdt, dan moet je deze fietstocht zeker gedaan hebben. Je komt langs plekken die door bekende kunstenaars zijn vastgelegd en fietst in een prachtig groen decor.

De route sluit perfect aan bij de tentoonstelling Levend Landschap die nu in het Stedelijk Museum van Schiedam te bezichtigen is. En als je Beschermer bent, dan profiteer je van 5 euro korting op de entreeprijs!

Vergeet niet om je Beschermerspas mee te nemen.

Of haal de route gratis op bij het Stedelijk Museum Schiedam.

β€’ Je fietst door Schiedam, Overschie en Vlaardingen
β€’ Ideale combinatie van natuur en cultuur in Zuid-Holland
β€’ Bekijk vooraf de vaardienst en betaal de schipper contant

Β 
Natuuragenda
Ga je mee op excursie?

Juli

Augustus

Uitgelicht evenement
Leidse Hooidagen

Leidse Hooidagen 2022

Do 18 t/m Zo 21 augustus

Β 
Dit jaar moet je erbij zijn. Het leukste natuurfeest bestaat namelijk 10 jaar! Naar Buiten biedt supergave activiteiten aan voor het hele gezin in Polderpark Cronesteyn in Leiden.

Naast pijl en boog maken, kun je naar verhalen luisteren bij het kampvuur, varen in een doorzichtige kano en meedoen aan de Hooi Spelen. Winnen jullie straks met touwtrekken? 💪🏆😄

Β 
Β 
Fotomodellen gezocht
Gezocht: Fotomodellen

Lijkt het je leuk model te staan voor foto’s die het Zuid-Hollands Landschap gebruikt voor tijdschrift, email-nieuwsbrieven, website en meer? Dit is je kans! Het kost je een paar uur. Als tegenprestatie ontvang je professionele digitale foto’s van jezelf en een voucher voor een foto afdruk.

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich kan herkennen in onze uitingen, doen we een speciale oproep aan mensen die voor meer diversiteit in ons beeld kunnen zorgen (mensen van kleur, mensen met een beperking, mannen- of vrouwenstellen).

Β 
ZHLandschap

Zuid-Hollands Landschap
Twitter

Huys te Warmont was al prachtig, maar je hebt nu nΓ³g een reden om het landgoed te bezoeken: zowel de oranjerie als de bijbehorende tuin zijn in oude glorie hersteld. De zichtlijnen zijn terug, het gazon is aangelegd en er zijn nieuwe plantvakken gevormd. Proef de sfeer van weleer! Lees verder op: zhl.nl/landgoedtuin 👈

Voor onderhoud van de tuin zoeken we nog nieuwe vrijwilligers. Heb je interesse, geef je dan op bij boswachter Maarten.

Twitter
Β 
Β 
Ook Beschermer worden?
Help mee om natuurgebieden te behouden in Zuid-Holland en planten en dieren te beschermen tegen de oprukkende stad.

Β 
Β 
Β 
Β 

Wat vind je van deze nieuwsbrief?

🙂Β  Β 🙁
Β 
Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Nederland
(010) 272 22 22
Logo Zuid-Hollands Landschap

Als deze e-mail niet goed leesbaar is bekijk hem dan in de browser. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Meld je hier aan.


Email Marketing door ActiveCampaign