Share
Preview
Speel de quiz | Op zoek naar de mooiste boom | Wandelen langs statige lanen | Podcast met boswachter Fred
 β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ
Logo ZHL
Bomen zijn beauties
Bent u een echte bomenkenner?
Komend weekend worden er lenteachtige temperaturen voorspeld. Nog even en dan staan de bomen weer in blad.
Weet u welk blad van welke boom is? Of kunt u wel een opfriscursus gebruiken? Doe mee aan onze quiz en test uw kennis!
Bomenquiz
Β 
Filmpje: Beuken planten bij Huys te Warmont
Filmpje: Nieuwe beuken planten
Een regenachtige dag op Huys te Warmont. Ideaal weer om bomen te planten! Boswachter Maarten laat zien hoe we hier een vervallen laan in ere herstellen. Daar hebben we weer jaren plezier van, zowel mens als dier.
Rondje Ockenburgh
Wandelen langs statige lanen
Op het Haagse Landgoed Ockenburgh zijn er lindebomen geplant langs de hoofdlaan. Een prachtig resultaat van onze Bomenactie in 2019, dankzij vele donateurs. U kunt de bomen zelf bekijken met deze fraaie wandelroute.
Mooiste boom van Zuid-Holland
Gezocht: de allermooiste!
Een markante eik? Een prachtige treurwilg? Samen met u zoeken we de mooiste boom van Zuid-Holland. U kunt zelf een boom nomineren of stemmen. De winnende boom maken we bekend op de Nationale Boomfeestdag (17 mrt).
Podcast: de favoriete boom van boswachter Fred
De favoriete boom van Fred
Boswachter Fred woont midden in het Staelduinse Bos in 's-Gravenzande. In de podcast Plantenvrienden van journalist Suzanne Streefland vertelt hij u alles over zijn favoriete boom. Welke dat is? Luister zelf maar.
Β 
Logo Zuid-Hollands Landschap
In Zuid-Holland is slechts 6% beschermde natuur. Daarom doen wij er alles aan om dieren en planten te beschermen, zodat u ervan kunt blijven genieten.
Contact opnemen?

Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Nederland
(010) 272 22 22

Wat vindt u van deze nieuwsbrief?

β˜…Β  Β 
β˜…Β  Β β˜…Β  Β β˜…Β  Β β˜…

Klik op 1 - 5 sterren

Email Marketing door ActiveCampaign