Share
Voorvertoning
Tips om naar buiten te gaan | Eindstreep nabij voor Exmoor pony's | Veldnieuws en leuke uitjes
Logo ZHL
Nieuwe kansen voor de natuur
 
Hoog tijd om naar buiten te gaan
Het zonnetje breekt steeds vaker door, de hyacinten staan in bloei en de eerste weidevogels zijn terug in het land. Daarom hebben wij de mooiste gebieden op een rij gezet om nu te ontdekken.
Maak bijvoorbeeld een landgoedwandeling tussen de stinzen op Huys te Warmont, kom grutto's spotten bij de Hooge Boezem of waai lekker uit bij de Slikken van Voorne!
Slikken van Voorne
 
Nieuwe kudde
De eindstreep is nabij!
Heel veel mensen hebben enthousiast gereageerd op onze inzamelingsactie voor de pony's. We komen nog maar 2500 euro tekort om de grazers te kunnen kopen. Helpt u de kudde over de streep? Iedere gift is welkom!

Op onze site leest u alles over onze actie en leggen we uit waarom we in een drukbezocht recreatiegebied voor Exmoor pony's kiezen in plaats van Konikpaarden.
Beleef de Vlist
Een kijkje in de geschiedenis
Hoe zou Koeneschans eruit hebben gezien in de tijd van de Oude Hollandse Waterlinie? Iedereen met een mobiele telefoon kan zich daar nu een levendige voorstelling van maken door een speciale virtual-reality-kijker. Nieuwe informatiepanelen en een grote zitbank maken ons schiereilandje weer het bezoeken waard. Komt u eens langs fietsen?
Natuuragenda
Excursies & activiteiten
Tip! Zet u zich actief in om weidevogels te beschermen? Kom dan zaterdag 2 maart naar de Weidevogeldag in Maassluis, vol interessante workshops!
Weidevogeldag 2019
Bjienplekken
Mooie bijenplekken erbij
Het Zuid-Hollands Landschap heeft negen plekken gecreëerd voor de wilde bij. Drie daarvan liggen in de Krimpenerwaard: in het Veenweidepark bij Gouda, de Nespolder bij Bergambacht en de Berkenwoudse Driehoek bij Berkenwoude. Ook de entree van De Zaag hebben we bij- en vlindervriendelijk ingericht, met dank aan onze donateurs!
 
Steun een project
In Zuid-Holland is slechts 6% beschermde natuur. Daarom doen wij er alles aan om dieren en planten te beschermen, zodat u ervan kunt blijven genieten.
Contact opnemen?

Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Netherlands
(010) 272 22 22
zuidhollandslandschap.nl
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?

   
         

selecteer 1 - 5 sterren
© 2019 Stichting Het Zuid-Hollands Landschap
Aanmelden     -     Beheren     -     Uitschrijven     -     Mail ons

Email Marketing by ActiveCampaign