Share
Nieuwe mini-documentaire | Kraakverse beelden | Excursies en activiteiten | Held van de natuur
Logo ZHL
Nieuwe kansen voor de natuur
We gaan er weer vol tegenaan in 2019!
Heb je je wel eens afgevraagd wat onze boswachters allemaal doen op een dag? Bekijk dan de prachtige beelden over Team Veenweiden en stap in de boswachters schoenen van Ninouk, Sietse en René.
Naast de persoonlijke verhalen is het filmmaker Edwin Haighton gelukt om de Zuid-Hollandse natuur schitterend in beeld te brengen. Een staaltje vakwerk om even goed voor te zitten!
Mini docu: Team Veenweiden
 
Natuuragenda
Excursies & activiteiten

Voorjaarsvakantie-tip! 16 feb. t/m 03 mrt.
Trek er gezellig op uit met je (klein-)kinderen en speur naar vogels in de Duinen van Oostvoorne. Na afloop drinken jullie wat lekkers met een winterse koek. > Meer info
Held van de natuur
Held van de natuur
Bij het Zuid-Hollands zijn honderden vrijwilligers actief. Netty Wermeester (72) is er daar één van. Al haar hele leven heeft ze een enorme liefde voor de natuur en nadat ze gestopt was met werken, is ze zich gaan inzetten voor ons landschap. Voor deze nieuwe rubriek gaan we op pad in één van haar favoriete gebieden: Klein Profijt.
Natuurfilm in Omniversum
Nieuwe natuurfilm Omniversum
Vanaf 12 februari draait de veelbekroonde film Backyard wilderness in het Haagse Omniversum. Een superleuke grootbeeldfilm voor ouders en kinderen, vol verrassingen.

Profiteer van de Beschermerspas
Als je het pasje laat zien bij de kassa en de code ZHL250 noemt, dan krijg je 25% korting per filmkaartje! Voor maximaal 4 personen.
Instagram
Genieten van kraakverse foto's
In de winter is de natuur minstens zo mooi als in de lente of de zomer, helemaal als er een witte deken van sneeuw overheen ligt.

Die sfeervolle beelden delen wij bijna dagelijks op Instagram, samen met het laatste natuurnieuws uit onze gebieden. Dat wil je toch niet missen?

 
Steun een project
In Zuid-Holland is slechts 6% beschermde natuur. Daarom doen wij er alles aan om dieren en planten te beschermen, zodat je ervan kunt blijven genieten.
Contact opnemen?

Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Netherlands
(010) 272 22 22
zuidhollandslandschap.nl
Wat vind je van deze nieuwsbrief?

   
         

selecteer 1 - 5 sterren
© 2018 Stichting Het Zuid-Hollands Landschap
Aanmelden     -     Beheren     -     Uitschrijven     -     Mail ons

Email Marketing by ActiveCampaign